HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Motivation Monday #Bikini ready zijn zoals Ashley Graham

Geplaatst op 22/01/2018 door modelworkout

Ik wil net zo bikini ready zijn als Ashley Graham. In mijn geval moet ik dan nog even dooreten maar ik heb het meer over het mentale dan het fysieke gedeelte. Uiteraard weten we allemaal wel dat ik niet echt in een bikini ga lopen. Ik doe liever links knuffelbaar een burkini aan. Ik wil ook in een Baywatch pakje vol zelfvertrouwen over Zandvoort kunnen rennen zonder te stikken omdat ik mijn buik al een uur probeer in te houden. Jahaaa kan je wel zeggen dan doe je dat toch. Ik zit ’s avonds dan wel weer ongelukkig op de bank met een soepje zonder ballen.

Ashley Graham deed afgelopen week een shoot voor de Swimsuits for All campagne. Ik was niet gevraagd. Teyana Taylor overigens wel. Beide modellen voeren al enige tijd een strijd voor meer diversiteit in de mode. In maten en kleuren welteverstaan. Als Ashley al enigszins onzeker zou zijn over haar lichaam laat ze dat in ieder geval niet tijdens deze shoot merken.

lees verder:

https://www.mymodelworkout.com...