HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Supermodel Saturday #Robin Holzken Vlog

Geplaatst op 25/01/2018 door modelworkout

Vlogs, ik ben er nooit zo’n fan van geweest. Misschien kan ik het beter youtubers noemen waar ik niet zo fan van ben, maar ik maak graag uitzondering voor een paar nieuwe vloggers. Ik kan mij herinneren dat ik vanaf een jaartje of 14 geobsedeerd raakte met modellen. Ja echt. Een obsessie. Ik ben zo iemand die nooit iets ‘leuk’ kan vinden. Nee, ik raak gelijk geobsedeerd. Ik keek elke maandag naar alle modellenshows op TV, op Tumblr blogde ik mij suf aan runway en backstage foto’s van topmodellen en ik leerde alle topmodels by name uit mijn hoofd. Big shocker dat ik nu bij een modellenbureau werk he? Ha ha.

Ah fijn ik wou alles weten van modellen; wat ze aten, hoe ze trainde, welke wc papier ze gebruikte en wat voor kleding ze ‘off duty’ droegen. Tegenwoordig hoef je daar niet meer zoveel moeite voor te doen want de meeste meiden houden hun eigen vlogs bij. Een betere inside look in het modellen leven kan je niet krijgen. Ondertussen ben ik over mijn obsessie heen gegroeid of misschien ook niet, aangezien ik nu in de modellenwereld werk. Maar naar hun vlogs kijken vind ik heerlijk. Dus bij deze elke dinsdag mijn favo modellen vlog. Een soort van Supermodel saturday maar dan iets anders.

Ik ga er eigenlijk vanuit dat ik Robin niet meer hoef voor te stellen, maar goed. Als je haar dan toch niet kent dan doe ik het voor de eerste en laatste keer. Robin Hozken is 20 jaar oud en komt uit Arnhem. Op haar 14de heeft ze mee gedaan aan het toenmalige fresh model management model camp en sindsdien is haar modellen carrière gelanceerd. Met haar blauwe ogen, volle lippen en bruine lokken is het niet gek dat merken als Victoria Secret en H&M haar graag boeken. Oh en had ik al verteld dat haar moeder personal trainer is? Robin heeft een body waar ik alleen maar van kan dromen. Tel dat alles bij elkaar op en je hebt een super model. Dit jaar heeft ze haar grote doorbraak gemaakt als Sports Illustrated Swim Rookie 2018 en ze schoot onder andere de campagne voor Guess.

lees verder:

https://www.mymodelworkout.com...