HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Val je van squats af?

Geplaatst op 21/01/2018 door modelworkout

Val je van Squats af? Ik vroeg het mezelf ook ineens weer af. Ik stond namelijk te squatten in de sportschool. Niet voor mezelf maar voor de bizar knappe jongen die achter mij aan het trainen was. Ik dacht squatten is de manier waarop ie mijn booty gaat checken! Ik denk dat ik wel tien minuten heb staan squatten voordat ie eindelijk omkeek. En ineens dacht ik, wat als ik nu juist mijn bil eraf squat?

Kijk squatten doe ik natuurlijk niet alleen voor mijn billen maar voor de hele onderkant. Benen en billen trainen met die squat maar het is niet alleen mijn onderlichaam die er profijt van heeft. Je maakt namelijk door het trainen van je benen ook meer testosteron en HGH (groeihormonen) aan. Dat is ook fijn voor de rest van je lichaam want op die manier bouw je weer beter spieren op! En laat ik nou toch echt stevig goed op de plek blijvende billen willen!

lees verder:

https://www.mymodelworkout.com...