HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

Win een schattige warmwaterkruik van Hugo Frosch

Geplaatst op 23/01/2018 door GezondNu

Ze zijn niet alleen snoezig om te zien, maar houden je ook ’s nachts goed warm op een veilige manier zonder het risico op brandplekjes op de huid. De vilten hoesjes doe je namelijk makkelijk om de warmwaterkruik waardoor je huid wordt beschermd. De hoesjes van Hugo Frosch zijn van merinowol gemaakt en houden je heerlijk warm. De hoezen hebben stuk voor stuk de schattigste ontwerpen, zoals schaapjes, een klavertje vier of een Zwitsers kruis. Wanneer je de kruik vult met heet water wordt deze lekker zacht.

De warmwaterkruiken van Hugo Frosch staan voor Duitse degelijkheid en kennen een lange levensduur. De hoes heeft aan de binnenkant een eco-warmwaterfles die volledig vrij is van PVC en plastic. De kruik is geurvrij en op milieuvriendelijke wijze gemaakt. Ze bestaan voor tachtig procent uit biologische, gerecyclede grondstoffen en gemaakt onder zeer strenge veiligheidscontroles en hebben twee jaar garantie.

Lees verder op www.GezondNu/Winacties.nl