HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

De juiste basis ‘gear’ om vanuit huis te werken

Geplaatst op 07/01/2019 door love2bemama

Wat heb je nodig om vanuit huis te werken?

De beste computer

Het is echt een MUST om een goede computer te hebben. Het liefst de beste. Zoek een computer die bij jou én je onderneming past. Ik weet dat de keuze reuze is en ieder persoon zoekt wat anders. Ben jij nog op zoek naar een goede computer, kijk dan bij Ikbenstil computers. Zij ontwerpen (stille!) computers: een workstation, industriële computers en office pc’s voor beursgenoteerde bedrijven, het MKB maar ook kleinbedrijven en particulieren. Ook voor jou is er een maatwerk oplossing.

Het bedrijf maakt ‘gereedschap’ dat zich aanpast aan jouw onderneming. Dat is wel heel fijn, want zo kun jij precies de juiste computer kiezen die bij jouw onderneming past. Ik kan uit ervaring zeggen dat een computer op maat een musthave is en een investering waard. Je moet er niet aan denken dat je net je administratie gedaan hebt en je pc ermee kapt. Of dat je net een prachtige illustratie gemaakt heb (uren tijd!) en deze foetsie is.

Lees verder op www.love2bemama.com