HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Fuerteventura – to do’s op het prachtige zonnige eiland

Geplaatst op 14/01/2019 door feelgoodbyfood

Fuerteventura

Fuerteventura is het op één na grootste Canarische eiland én het eiland met de minste inwoners. Het eiland heeft een oppervlakte van 1.731 km² met maar zo’n 110.000 inwoners. Het is hier dus lekker rustig (vooral in het voor- en naseizoen) en helemaal niet zo toeristisch. Wist je dat er zelfs meer berggeiten op het land leven dan mensen?!

Het eiland is een ideale bestemming om een weekje tussenuit te gaan in het najaar. Het is er dan nog lekker warm (23/24 graden) met heel veel zonuren. De zon is ook nog krachtig in deze tijd van het jaar. Je kunt lekker in de zee zwemmen en zonnen op het strand. Er zijn het hele jaar door toeristen op het eiland, maar in het naseizoen is het wel een stuk rustiger en relaxter. Ideaal! Houd er wel rekening mee dat het om 18.00 al donker is en dat het dan al snel koeler wordt, dus neem altijd een vest of trui mee. Zo kun je nog de hele avond genieten aan het strand, het geluid van zee, lekker eten en een flesje wijn.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl