HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Snelle erwtensoep recept

Geplaatst op 09/01/2019 door UitPaulinesKeuken

Op dieet?
Zijn jullie allemaal weer opgestart na de feestdagen? Ik vind het altijd heerlijk om weer aan de slag te gaan. En ook heerlijk om weer een beetje normaal te doen. Niet de hele dag door chocola en koekjes eten, maar gewoon voedzaam en gezond eten. Geen dieet. Dat is niks voor mij. Maar een beetje opletten kan geen kwaad. Nu vind ik dat je dit hele jaar moet doen (of althans ik moet dan van mijzelf) dus voor mij is het gewoon een kwestie van de draad weer oppakken.

Lekker voedzaaam
Deze snelle erwtensoep past daar in ieder geval goed bij. Hij is vullend en voedzaam. Extra lekker als je er een plakje roggebrood bij serveert. Dat is toch heerlijk thuiskomen na een dag werken? En heb je wat over neem het dan mee naar kantoor. Want dit is ook een fijne lunch voor tussen de middag. Ik wil in ieder geval weer vaker met soep gaan lunchen. Uit gemak smeer ik vaak een boterham, maar die afwisseling vind ik toch wel fijn. Daarom maken we in het weekend vaak een grote pan soep en daar kunnen we dan lekker even mee vooruit. Heerlijk vind ik dat! Met deze erwtensoep kan je ook gerust een paar dagen vooruit, geniet ervan.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl