HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Taart met banaan en pindakaas

Geplaatst op 13/01/2019 door UitPaulinesKeuken

De bodem maak je heel gemakkelijk met koekjes. Ik gebruik voor koekbodems vaak digestieve koekjes, die hebben ook iets zoutigs. Maar je kunt ook best iets anders proberen. Bijvoorbeeld een volkoren koekje of mariabiscuitje. Wanneer je een vegan versie wilt maken kun je mascarpone voor kokosyoghurt vervangen en de boter voor kokosolie. Want kokos is qua smaak natuurlijk ook een dikke vriend van banaan en ook van pindakaas.

Rest mij nog te zeggen dat wanneer je ooit een crème brulee brander hebt gekocht of in een kerstpakket hebt gekregen je hem nu uit de la kunt halen. Want dat karameliseren van de banaan kan ook met de crème brulee brander! Doe wel eerst even een testje, wanneer je hem nog nooit gebruikt hebt. En verder is deze taart met banaan eigenlijk best snel klaar! Wat dan juist weer veel mogelijkheden biedt voor wanneer je zin hebt in iets lekkers, maar niet naar de winkel wilt en toch snel iets zelf wilt maken. Ik zou zeggen proberen!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl