HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Wasmachine draait overuren? Ik geef 8 handige wastips!

Geplaatst op 20/01/2019 door love2bemama

Tip 1: Een goede wasmachine kopen (en droger) is het halve werk

Mijn lifesaver is toch wel een droger. Ideaal vind ik hem! Vooral voor beddengoed en handdoeken. Maar ook een goede wasmachine kopen is een must. Onze wasmachine is vorig jaar stuk gegaan. Ik moet zeggen dat hij ook erg intensief gebruikt wordt. Toen ik een nieuwe wasmachine moest kopen wilde ik vooral een goede wasmachine maar hij moest niet te duur zijn. Ik heb toen op Knibble, een nieuwerwetse vergelijkingssite, gekeken naar wat mijn beste en voordeligste koop zou zijn. Bij Knibble krijg je een eerlijk inzicht in prijzen en aanbiedingen op een gebruiksvriendelijke en onafhankelijke website.

Ze beschikken over handige functionaliteiten: een keuzehulp (voor als je zelf niet weet wat je wil), een vergelijkingstabel (wanneer je twijfelt tussen producten), je ziet echte aanbiedingen, ze tonen de laagste prijs ooit en hebben een prijsgrafiek zodat je duidelijk de verloop van de prijzen en producten kunt zien.

Lees verder op www.love2bemama.com