HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 96 – makkelijke recepten

Geplaatst op 05/01/2019 door linda

Het weekmenu is – na een kleine feestdagen pauze – weer terug op tafel. Structuur zorgt ervoor dat ik weer in mijn ritme kom. De kinderen gaan maandag weer naar school, dus dan heb ik het huis weer voor mijzelf. Heerlijk! 

Eerst nog even iets anders. Hoe is jullie kerst en Oud & Nieuw geweest? Ik heb nog even een nieuwtje hoor: we hebben vrij onverwachts toch nog voor kerst de sleutel van ons huis gekregen! Echt zo ongelofelijk te gek. Ik zit op een enorme roze wolk en ben voorlopig nog niet van plan om er vanaf te stappen.

Het kerstgevoel van cocoonen met zijn allen op de bank met kerstfilms is er dit jaar niet geweest. We hebben daarentegen iets veel toffers gedaan. Vier 4 dagen na oplevering kampeerden we in het nieuwe huis zonder keuken en douche! We hebben 1 kamer schoongemaakt, een bouwzeil neergelegd met luchtbedden erop. De kamer hebben we versierd met kerstverlichtingen. Mijn dochter nam haar kerstboompje mee en zelfs de cadeautjes hebben we last minute meegenomen. De sushi aten we op tafeltjes gemaakt van boodschappen kratten. Het was een kerst met een gouden randje!

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl