HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

5 x mijn favoriete alcoholvrije drankjes (inclusief zes recepten!)

Geplaatst op 12/01/2020 door beaufood

Allereerste heb ik een scala aan alcoholvrije wijnen geproefd. Sommige waren best prima te doen, maar niets haalt het voor mij bij echte wijn. Behalve de bubbels van Pas de Tout. Deze vond ik ontzettend lekker en heb ik zelfs geschonken aan mijn beste vriendin toen ik haar het grote nieuws ging vertellen. Het is bij ons namelijk nogal gewoon dat er direct een glas wijn in wordt geschonken bij een etentje of borrel en daarom zou het opvallen als we dit pas na een uur zouden doen ;) Mijn eerste alcoholvrije tip is dan ook de alcoholvrije bubbel van pas de tout. Daarna volgen nog vier non-alcoholic toppers. Ik ben er zelfs zo enthousiast over dat ik ze zeker blijf drinken, ook wanneer ik niet meer zwanger ben.

Mocht je nog een goede toevoeging of tip hebben, laat mij dit dan zeker weten! Ik heb nog twee maanden op de teller dus kom maar door ;)

1. De alcoholvrije bubbel Pas Du Tout

Deze alcoholvrije bubbel wordt door meerdere websites de hemel ingeprezen en ik sluit mij hierbij aan. Het is veruit de beste die ik heb gedronken en ik vind dat hij met recht meerdere keren is verkozen tot beste alcoholvrije wijn van Nederland. Het is een frisse, fruitige witte wijn uit de Provence, met een pittig bubbeltje die niet na twee seconden doodslaat. Ze schenken hem onder andere bij Bar Cava (een van mijn favoriete hotspots in Utrecht). Op deze manier kun je toch gezellig mee doen met de rest op en feestje en zit je niet zielig aan tafel met een glas appelsap of een kop thee.

Lees verder op www.beaufood.nl