HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

De Love2BeMama Facebook groepen

Geplaatst op 16/01/2020 door love2bemama


Facebook groep voor moeders met pubers

Vanuit Love2BeMama heb ik verschillende Facebook groepen gestart, toen ik merkte dat er onder moeders behoefte was om zich aan te sluiten bij een groep met een bepaald thema. De eerste groep die online kwam was de Hoe overleef ik mijn pubers groep. Moeders die geen aansluiting meer konden vinden op Love2BeMama verwees ik naar deze groep. Kort daarna heb ik de keuze gemaakt om de doelgroep voor Love2BeMama groter te maken door ons ook meer te gaan richten op moeders met tieners en pubers. Mijn eigen kinderen worden ook groter en ook ik heb de behoefte om meer over deze leeftijd te schrijven en te lezen. Vanaf nu zal de blog hier ook op gericht zijn.

Het Love2BeMama Clubhuis

De Facebook groep Het Love2BeMama Clubhuis is voor Special Members. Je kan je aanmelden om Special Member te worden. Ze blijf je ook meteen op de hoogte van alle ins and outs van Love2BeMama.

Dit is één van de officiële groepen van Love2BeMama. Als je lid wordt van het Clubhuis dan word je een Special Member. Dat houdt in dat je lid wordt van de Love2BeMama Community waar je als moeders (to be) onder elkaar berichten kunt posten, mee kunt denken over onderwerpen op Love2BeMama, mee mag doen met speciale winacties en kortingscodes en in aanmerking komt om producten en dagjes uit te reviewen.

Lees verder op www.love2bemama.com