HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Gefaald als moeder?

Geplaatst op 13/01/2020 door love2bemama


Alle ballen hoog houden…

Ik weet het niet, maar vorige week was zo’n week dat ik even een break nodig had. Even tijd voor mezelf; een eindeloze to do lijst afwerken en genieten van mijn kinderen. 

Ik vind het soms behoorlijk zwaar alle ballen hoog te houden. Twee schoolkinderen, elke dag heen en weer met de bijbehorende zwemles, twee keer per week. Eindeloos boodschappen doen, schoollunches maken, koken, huishouden, wassen. En dan nog een super gezellige peuter die mij overal in volgt. 

Roddelende vrouwen

Ohja en dan ook nog mijn baan als pedagogisch medewerkster. Leuk maar haal ik hier wel genoeg voldoening uit? Een wereld vol kinderen zowel thuis als op mijn werk. Mijn werk waar ouders en kinderen en collega’s een hoop van je vragen. Een baan met veel vrouwelijke collega’s waar iedereen wel wat te zeiken heeft op elkaar, met elkaar en achter je rug om. 

Soms overvalt het ‘zoveel moeten’ me zo erg. Ik voel me gevangen verstikt en snak alleen maar naar vrijheid en niks moeten. Daarom koos ik dus even voor mijzelf. Na een weekje focussen op wat voor mij van belang was en even niet werken, ben ik weer een beetje op adem gekomen.

Lees verder op www.love2bemama.com