HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoera! De nieuwe Love2BeMama website is live

Geplaatst op 12/01/2020 door love2bemama


Love2BeMama bestaat 10 jaar

De komende twee weken is het feest bij Love2BeMama. We gaan, om dit te vieren, te gekke winacties organiseren. Tevens bestaat Love2BeMama deze maand 10 jaar dus ook daar wordt extra aandacht aan besteed. Ik ben er trots op wat er in 10 jaar is ontstaan en groot is geworden. Vanaf de bank begonnen aan een simpele layout met een eigen geknutselde huisstijl tot waar we nu staan. Ook hierover zal ik nog meer vertellen en terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar!

De nieuwe Love2BeMama website

In deze blog ga ik jullie vertellen hoe de website werkt en wat er allemaal nieuw en veranderd is. Sowieso is de huisstijl helemaal nieuw. Hieronder nog even een before foto van hoe de website gisteren nog was.

De huisstijl is herkenbaar gebleven maar ook weer compleet anders. De bekende ‘Love2BeMama elementen’ zoals de avatar en de icoontjes vind je terug. Alleen dan in een nieuw jasje. Ook het kleurgebruik hebben we hergebruikt maar dan in een andere palette gegoten.

Lees verder op www.love2bemama.com