HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

“Ik heb geen tijd voor de sportschool”

Geplaatst op 13/01/2020 door followfitgirls


En toen kwam mijn ondernemersdroom. In 2011 startte ik met mijn eigen bedrijf en daarnaast werkte ik nog in loondienst. Een jaar waarin ik keihard werkte. Ik zag mijn vriendinnen nauwelijks en elk vrij uurtje schoof ik achter mijn laptop om te werken. Met als doel: mijn baan in loondienst opzeggen en daarna fulltime voor het ondernemerschap kunnen gaan. 

Geen tijd om naar de sportschool te gaan

Een jaar later was het zover; ik kon mijn baan opzeggen. Ook de periode erna was drukker dan ooit tevoren. Het ideaalbeeld van ondernemerschap en veel vrijheid bleek in de praktijk deze eerste jaren echt te geromantiseerd. De sportschool bezocht ik nauwelijks meer, terwijl ik daarvoor altijd actief sportte. Ik merkte dat mijn energielevel zakte en ik besloot dat het anders moest. Want ik wilde wel fit blijven.

De oplossing: trainen vanuit huis!

In die periode ben ik gestart met de home workouts van Shaun T. Misschien ken je het nog wel; Insanity. Dit waren INSANE workouts van een half uur waarbij je helemaal kapot ging. Maar ik vond het heerlijk!! Lekker sporten vanuit huis waarbij ik binnen een uur gedoucht en wel weer achter mijn laptop kon kruipen.

Lees verder op www.followfitgirls.com