HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Leven na het krijgen van kinderen: wie ben IK eigenlijk?

Geplaatst op 30/01/2020 door love2bemama


Ik was altijd wat een ander wilde

Ik denk dat ik het nooit helemaal heb geweten. Door mijn enorme onzekerheid pas ik me namelijk constant aan aan wat mensen van me willen zien. Als ik een idee heb en 10 mensen zeggen dat ze dat een goed idee vinden maar 1 persoon niet: dan doe ik het niet. Ik ben constant bang voor de mening van anderen en durf duidelijk niet voor mijn eigen mening op te komen.

Misschien heb ik mede daardoor een eetstoornis ontwikkelend? Ergens zelf de baas over zijn? Nou top hoor… dan wil ik hier ook niet de baas over zijn!

Wilde ik aandacht?

Vorige week kreeg ik de vraag waarom ik eigenlijk was begonnen met bloggen? Deed ik het voor de aandacht? Ik voelde me meteen aangevallen en ging twijfelen? Deed ik het inderdaad alleen maar voor de aandacht? Ik heb hier dus een paar dagen goed over nagedacht en helemaal zeker ben ik niet. Ik schrijf al van kinds af aan ontzettend graag, ik heb in mijn kliniek-tijd zelfs een boek geschreven (nooit uitgebracht) en als ik nu in mijn hoofd vastloop is het eerste wat ik doe een pen en een schrift pakken en schrijven.

Lees verder op www.love2bemama.com