HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Waar haal je als moeder je tijd vandaan?

Geplaatst op 15/01/2020 door love2bemama

Druk kind

Man wat kan hij soms druk zijn. Momenteel wil hij alleen maar springen en staan. Vandaar dat we besloten hebben om de skiphop aan te schaffen. Ideaal! Hij kan zich daarin 360° graden ronddraaien. En aan de onderkant heb je een “springplank”. Kind blij, mama blij. 

Fayn zijn eerste kerst. Wat keken we hier naar uit. Speciale kerst kleertjes hadden we gekocht, van zijn nichtje had hij nog kerstsokken gekregen, en bij de Zeeman hadden we een my first Christmas slabbertje kunnen scoren. Helaas liep onze kerst iets anders dan gepland. Een dag voor kerst werd Fayn ziek. Koorts, snotteren, hoesten, huilerig en veel willen slapen. Gelukkig heeft mijn moeder een eigen kamertje voor hem, dus kon hij in alle kerstdrukte beneden toch nog zijn rust pakken. 

Mensen missen met kerst

Tweede kerstdag is Bryan met Fayn thuis gebleven en ben ik met de familie naar opa’s graf geweest. 14 jaar geleden op 2e kerstdag is hij overleden, en elk jaar bezoeken we zijn graf. Sinds twee jaar ligt oma er ook bij in, 2 bijzondere mensen, mijn grootste voorbeelden. Daarna bezoek ik altijd het graf van een lieve vriendin. Helaas heeft zij de strijd verloren tegen een ziekte die we tegenwoordig allemaal kennen. Al drie jaar lang moeten we haar missen en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. Hierna sluiten we met de familie altijd af op een terras. 

Lees verder op www.love2bemama.com