HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Buikband met tekst en 5 leuke cadeaus voor een zwangere

Geplaatst op 27/01/2021 door love2bemama

Als je zwanger bent is het altijd leuk om cadeautjes te krijgen! Meestal betreft dit leuke kleertjes of artikelen voor de baby, maar waar kan je een aanstaande moeder nog meer mee verrassen? Wat dacht je van een leuke buikband met tekst of andere handige artikelen voor als een vrouw zwanger is?

buikband zwanger tekst 

Hoewel een aanstaande moeder het geweldig vindt om presentjes te ontvangen voor de nog ongeboren baby: ze vindt het bijna net zo leuk om iets te krijgen wat ze tijdens de zwangerschap (en daarna) kan gebruiken. Des te meer reden om de aanstaande moeder eens in het zonnetje te zetten. Tijdens de babyshower bijvoorbeeld? Hier zijn enkele leuke cadeautips voor als het je aan inspiratie ontbreekt. Van olie, tot een buikband met tekst; hier zijn 6 tips voor leuke cadeaus als een vrouw zwanger is.

Zwangerschapsolie

De huid (en dan vooral de huid van je buik) krijgt een hoop te verduren tijdens een zwangerschap. Huidolie kan hiervoor de uitkomst bieden, omdat dit de huid soepel houdt. Een buikband kan je helpen om de olie, als je zwanger bent, goed in te laten trekken, lees hiervoor wel de tekst op de achterkant van het flesje.

Lees verder op www.love2bemama.com