HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Deze natuurlijke JOAN thee komt van Nederlandse bodem

Geplaatst op 29/01/2021 door boostyourhealth

Ondertussen weten jullie wel dat ik (Melinda) een behoorlijke thee fanaat ben en dat ik het heerlijk vindt om nieuwe thee te proeven en te ontdekken. Maak kennis met JOAN Thee, dé thee van Nederlandse bodem! Uniek, natuurlijk en gewoon uit ons eigen land, hoe tof is dat? Ik mocht een aantal heerlijke smaken proeven en was heel erg verrast van de heerlijke verschillende smaken. Ik vertel je er alles over, lees mee mee?

Het verhaal achter Joan thee

JOAN is Nederlandse thee gekweekt op Brabantse bodem, gewoon hier geplukt en direct verwerkt tot de meest heerlijke thee smaken. Kweker en “founding father” Johan Jansen wil heel Nederland kennis laten maken met authentiek vakmanschap, een uniek en transparant verhaal en pure smaak. Hij wijdde 8 jaar van zijn leven aan het ontwikkelen van een theeplant die in Nederland kan groeien in plaats van op uitgestrekte plantages in een ver land. Deze prachtige Camellia sinensis theeplanten groeien nu in Zundert, waar de theeblaadjes na de pluk direct kunnen worden verwerkt. Zo worden er vele kilometers bespaart, wat beter voor het milieu is al tevens de kwaliteit en smaak ten goede komt.

Lees verder op www.Boostyourhealth.nl