HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Geboortekaartje derde kind: Tips en inspiratie voor als je een derde kindje verwacht

Geplaatst op 13/01/2021 door love2bemama

Gefeliciteerd! Je bent in verwachting van je derde kind. Waarschijnlijk ben je al redelijk gepokt en gemazeld wat betreft de voorbereidingen op een kleine telg. Desalniettemin is het niet minder leuk om jezelf bezig te houden met alles wat erbij komt kijken. Echo’s, het kamertje, kleertjes uitzoeken en natuurlijk: het geboortekaartje derde kind, maar wat is leuk en handig voor op het geboortekaartje bij een derde kind

Waarschijnlijk ken je het wel een beetje: bij een derde kind kan het je op bepaalde gebieden een beetje ontbreken aan de nodige inspiratie. Wat ga je nu, behalve de naam/ geboortegewicht/ geboorteplaats nu weer op het kaartje zetten. Wat voor een afbeelding is leuk? Betrek je de twee oudere kinderen wellicht bij de geboorteaankondiging? En hoe zit het met rusttijden en regels. Het leven met drie kinderen is tenslotte altijd wat hectischer dan met een of twee (jonge) kinderen in huis. Kortom: meer dan genoeg reden voor wat broodnodige inspiratie. En laten we dit nu net voor je verzameld hebben. Van de leukste geboortekaartjes tot en met de dingen die echt niet op het geboortekaartje van je derde kind mogen missen.

Geboortekaartje derde kind: het type kaart

Het is natuurlijk geen must, maar sommige ouders vinden het leuk om de twee oudere kinderen een actieve rol te laten spelen op het geboortekaartje. Er zijn onwijs leuke geboortekaartjes waar je dit ook echt mee kan! Op MyCards.nl is het zelfs een complete categorie! Hier kan je genoeg leuke kaartjes vinden voor als je een derde kindje krijgt. 

Fotokaart

Een ander leuk idee is om een leuke foto te maken van je twee oudere kinderen en het nieuwe broertje of zusje en dat op het geboortekaartje derde kind te zetten. Fotokaartjes zijn onwijs populair om het persoonlijke karakter ervan. Geef je geboortekaartje een sprookjesachtige uitstraling door deze te laten ontwerpen door de Art Foto Service Groep. Deze bewerken je geboortekaartje op dusdanig professionele wijze dat je niet alleen een geboortekaartje, maar zelfs een waar kunstwerkje versturen kan. Een aanrader dus!

Lees verder op www.love2bemama.com