HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Glutenvrij appel amandelbroodje

Geplaatst op 12/01/2021 door beaufood

Dit heerlijk glutenvrije appel amandelbroodje komt uit het nieuwe boek van Laura van den Broeck: Be fit, be awesome 2. Heb je dit nieuwe jaar zin in een frisse start en heb je jezelf voorgenomen om gezonder te leven en te werken aan een fit lichaam? Dan is dit kook- en workoutboek boek perfect voor jou!

Een gezonde lifestyle die je wél vol te houden is

Ik kan het niet vaak genoeg roepen. Ik heb een ontzettende hekel aan diëten en programma’s die je beloven om in een bepaalde tijd zoveel kilo’s te laten afvallen. Oké, en dan ben je binnen drie maanden een X aantal kilo’s kwijt. Maar voel je je dan ook fitter? En hoe ga je verder na die paar maanden? Waarschijnlijk hobbel je langzaam weer terug naar je oude eetpatroon. En dat is ook meer dan logisch, want zo’n vervelend dieet waarbij je van alles moet en vooral niet mag is natuurlijk ne-ver nooit vol te houden.

Nee, ik ben een enorme voorstander van kleine, permanente aanpassingen aanbrengen in je leefstijl en eetpatroon. Het is niet alles of niets. Alle kleine beetje maken verschil. Gelukkig denkt Laura van den Broeck (voedingsdeskundige en sportcoach) daar net zo over. Vervang een ongezonde snack door iets gezonds (een dikke plak van dit heerlijke appel amandelbroodje bijvoorbeeld), drink eens een groene smoothie als ontbijt en plan thuis kleine sportmomentjes in. Een gezonde en fitte levensstijl hoeft echt niet veel tijd moeite te kosten. Moet een gerecht even in de oven garen of heb je een gaatje in je agenda? Voer dan een van de workouts uit die in het boek te vinden zijn. Be fit, be awesome staat boordevol gemakkelijke, gezonde recepten en workouts ondersteund via video. Leuk en ook nog eens handig!

Lees verder op www.beaufood.nl