HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

VR bril Oculus Rift S: onze VR bril ervaring!

Geplaatst op 30/01/2021 door love2bemama

Ik geef het toe: eigenlijk ken ik VR-brillen vooral van televisie. En dan met name van die filmpjes waarbij iemand met zo’n ding op denkt dat ze op de rand van een wolkenkrabber staan. Lachen om te zien, maar het leek me vooral zo een aankoop waar je misschien één of twee keer mee aan de slag gaat. Om vervolgens weer in de kast te smijten en nooit meer naar om te kijken. Ik had nooit verwacht dat een VR bril zoveel opties heeft. In ieder geval tot ik de VR bril Oculus Rift S uitprobeerde. 

VR bril Oculus Rift S: onze ervaring

Sowieso zijn ze hier in huis gek op gadgets. Met name de mannen! Als hier een nieuw, electronisch apparaatje binnenkomt dan heb ik er twee naast me staan die met alle liefde willen kijken wat voor een snufjes er op hun nieuwe speeltje zit. Met een VR bril zijn ze dus ook als een kind in een snoepwinkel en ik? Als een soort van Scrooge in het technologische heden. Moet eigenlijk ook wel zeggen dat zo een ding best wel geinig is! Wij hebben de VR bril Oculus Rift S uitgeprobeerd en ik deel graag met jou onze ervaringen. Een VR bril ziet er hartstikke leuk uit maar het fijnste is om toch de persoonlijke review van iemand te lezen.

Lees verder op www.love2bemama.com