HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Wat is de beste stand om zwanger te worden? 8x de beste standjes!

Geplaatst op 11/01/2021 door love2bemama

Er zijn een tal van dingen die je kan doen om de vruchtbaarheid te bevorderen. Meestal houd je jezelf hieraan voor de seks, maar wist je dat het standje wat jij en je partner gebruiken ook kan helpen om sneller zwanger te raken? Het is dan wel geen absolute wetenschap, maar er zijn posities die de zaadcellen net iets beter op weg helpen richting hun doel. Maar wat is de beste stand om zwanger te worden? 

Noem het twee vliegen in een klap, want samen verschillende standjes uitproberen is ook perfect voor je seksleven. Nu is het wel zo dat niet elk standje ‘the way to go’ is als je zwanger wilt raken. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat er wel degelijk posities zijn die net iets beter zijn als je gaat voor bevruchting. En wat je ook eens kunt proberen om zwanger te worden: fertiliteitsyoga of de Conceptie Cup.

Wat is de beste stand om zwanger te worden? 

De beste stand om zwanger te worden? Dit zijn de 8 beste posities.

Missionaris

Een van de meest bekende en populaire standje. Met de man bovenop heb je sowieso zwaartekracht aan je zijde. Met de vrouw bovenop is dit natuurlijk niet het geval, omdat de zaadcellen ‘omhoog’ moeten zwemmen wat de baarmoeder bereiken redelijk uitdagend maakt. Missionaris is een van die standjes met de man bovenop. Je zorgt hiermee voor een directe ‘flow’ richting de baarmoedermond. 

Lees verder op www.love2bemama.com