HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Tips voor de grote schoonmaak

Geplaatst op 14/01/2022 door boostyourhealth

De grote schoonmaak, het is iets waar we bijna allemaal in het voorjaar ineens heel veel zin in krijgen. Toch is het een klus die best om wat aandacht vraagt, zeker als je het gestructureerd wilt laten verlopen. Ikzelf ben dol op opruimen, organiseren, spullen weggooien, en ondertussen schoonmaken. Om deze reden denk ik dat ik je hele fijne tips kan geven om deze opruimwoede goed te laten verlopen. Lees je mee?

Tip 1 Niet alles tegelijk

Je wilt iets doen en je wilt het NU. Verleidelijk, maar totaal niet realistisch. Maak voor jezelf een todo lijstje met ruimtes of kasten die je zou willen gaan aanpakken en maak dus een onderverdeling.

Bijvoorbeeld:

Woonkamer:

– inbouwkast

– tv meubel

– dressoir

Zo doe je dit per ruimte. Dus ook voor de keuken, badkamers en slaapkamer en misschien wel home office. De overzichtelijkheid van een to do lijst zoals deze is prettig en je kunt veel sneller resultaat zien als je een klus kunt afvinken.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl