HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

5 x FITFOOD IN AMSTERDAM

Geplaatst op 29/01/2022 door boostyourhealth

Ben je bewust bezig met je gezondheid en sport je regelmatig, maar weet je niet zo goed hoe je je voeding kunt aanpassen om zoveel mogelijk uit deze gezonde (nieuwe) levensstijl te halen? Natuurlijk is er de kip met rijst waar veel sporters bij zweren, maar het kan véél lekkerder en voedzamer. Wij zetten de plekken op een rijtje waar je een goede maaltijd kunt halen als je net uit de (thuis)gym komt.

BACK

Bij BACK kun je terecht voor eiwitrijke maaltijden. Bij deze healthy hotspot staan gezonde en versbereide maaltijden centraal. Hierbij worden alleen kwaliteitsproducten gebruikt. Het concept is opgezet door twee jonge ondernemers die een gat in de markt zagen op het gebied van gezonde, vullende en bewuste take-away-maaltijden. De gerechten zijn bij uitstek geschikt voor na een workout en zijn onderverdeeld in “protein packed”, “carb bomb”, “lean”, “vega(n)” en “omega 3”. Zo zie je direct welk gerecht past bij jouw eetbehoeften.  Om het af te maken staat er op de website een zogenaamde macrocalculator die exact uitrekent hoeveel calorieën, proteïne, koolhydraten en vet er in jouw eten zit. BACK heeft inmiddels locaties in hartje Pijp, op de Zuidas en in West.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl