HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Mijn verhaal: Nynke gooide haar leefstijl om en vond haar balans!

Geplaatst op 07/01/2022 door optimavita

Vandaag het verhaal van Nynke. Ze vertelt ons hoe ze haar leefstijl gezonder heeft gemaakt. Het mooie aan haar verhaal vind ik dat het voor haar wél goed werkt om haar voeding en gewicht bij te houden. Omdat ik dit lang niet altijd aanraad, vind ik het super mooi om te laten zien dat dit zeker niet altijd ‘slecht’ is om te doen. Het is maar net hoe jij je er zelf bij voelt en wat bij je past. Ik geef het woord aan Nynke.

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Nynke, 29 jaar jong en laat ik maar meteen met de deur in huis vallen…
Mijn relatie met eten is nooit helemaal goed geweest. Tot een jaar of 21 had ik geen zorgen of dat ik aan zou komen of niet, ik kon eigenlijk gemakkelijk alles eten zonder dat ik er wat van merkte, en dat deed ik ook! Ik genoot op en top. Dat is inclusief elk weekend een drankje hier en een hapje daar. Pizza, hamburgers, friet, alles kwam voorbij. Dit ging nog wel even door toen ik een relatie kreeg en samen ging wonen. Het was vooral makkelijk en snel, en wederom in het weekend kon ik ook erg genieten van lekkere biertjes en wijntjes.

Lees verder op www.Optimavita.nl