HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Rescue Paws Curacao: kom hondjes knuffelen (en adopteer!)

Geplaatst op 15/01/2022 door love2bemama

Toen we besloten om voor een half jaar naar Curacao te gaan, wisten we dat onze hond Max helaas niet mee kon. Gelukkig hebben we een hele fijne oppas in Nederland waar hij een half jaar mocht verblijven. Nu we weten dat we gaan emigreren naar Curacao, zijn we aan het regelen dat hij deze kant op kan komen. De kinderen missen Max wel maar gelukkig kunnen we af en toe naar Rescue Paws Curacao om hondjes te knuffelen, zodat het gemis van Max wat wordt verzacht. 

Dierenleed op Curacao terugdringen

Op Curacao is er behoorlijk wat dierenleed. Ga je naar Curacao op vakantie? Wees dan voorbereid op de vele straathondjes die je tegen zal komen. De meeste hondjes (en katten) zijn er niet al te best aan toe. Gelukkig zijn er een aantal non-profit organisaties actief om het dierenleed op Curacao terug te dringen. Dat is niet makkelijk maar ze doen het wel. De non-profit organisatie Rescue Paws Curacao is sinds 2014 actief als officiële stichting. Hun focus ligt bij het hulp aanbieden aan honden op meerdere vlakken:

Lees verder op www.love2bemama.com