HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Lasagne uit de pan met courgette

Geplaatst op 14/02/2017 door linda

Voor alles is een eerste keer en zo ook voor een lasagne uit de pan met courgette. Jeetje, jaren geleden had ik een keuken zonder oven en wat miste ik de lasagne. Nooit geweten dat je dit pasta gerecht ook gewoon uit 1 pan kon maken. Lekker makkelijk en snel.

Minimaal 1x per week staat er een pasta recept op ons weekmenu. Iedere keer een andere variant omdat het anders te saai wordt. Een lasagne staat toch iets minder vaak op de planning in vergelijking tot een spaghetti of penne gerecht. Waarschijnlijk omdat een lasagne recept net iets bewerkelijker is dan een gemiddelde pasta. Deze lasagne uit de oven staat in ieder geval zo op tafel.

Tijdens het pruttelen is het handig om af en toe in de pan te roeren. Dit voorkomt dat de bladen aan elkaar plakken. Deze lasagne is minder zwaar doordat er mozzarella on top komt in plaats van een bechamelsaus. Probeer het eens uit!

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl