HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Thuis je buikspieren trainen met maar 2 oefeningen

Geplaatst op 15/02/2017 door modelworkout

We gaan lekker thuis trainen meisjes van me! Jij en ik willen natuurlijk keiharde abs deze zomer. Blokjes en broodjes moeten tevoorschijn komen en geshowd kunnen worden in onze bikini. Nou moet ik altijd herhalen dat je vooral op je voeding moet letten maar nu even de focus op trainen. Pak je laptop of telefoon, zet hem neer en aan de slag! Die abs zijn natuurlijk gewoon thuis te doen met deze twee oefeningen die sportbabe Martine in het filmpje hieronder uitvoert.

De eerste oefening is de easy crunch en wat belangrijk is is dat je niet je hoofd naar achteren laat hangen en dat je goed je rug afrolt. De tweede oefening is de plank 2 side jump & knee 2 elbow. Bij die oefening moet je echt je core aanspannen en je rug goed rechthouden. Je kan natuurlijk naar Martine kijken om te zien hoe je ze moet uitvoeren. Deze buik oefeningen zijn natuurlijk niet alleen voor vrouwen dus als je vriend naast je zit dan kan hij mooi gelijk met je mee doen!

Lees verder op www.modelworkout.com