HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 6 makkelijke recepten

Geplaatst op 13/02/2017 door linda

Het nieuwe weekmenu staat weer klaar. Voor mij is dit zo leuk om te doen, want ik snuffel weer eens door oude recepten. Inmiddels staan er meer dan 650 blogs online, dus keuze genoeg. Op het programma staat een vegetarische pasta, een kippensoep maar ook nasi zonder pakjes en zakjes. De groente van deze week is bloemkool. Heb je deze wel eens geroosterd? Oh dat is zo te gek. Het weekend mag je lekker zelf bepalen waar je zin in hebt. Ik geef je nog een suggestie voor guacamole bij de borrel en een overzicht met 10 verschillende lunch recepten.

Na mijn laatste weekmenu kreeg ik zo’n leuke reactie van een lezer. Deze deel ik graag met jullie:

Ik heb nog nooit iets van me laten horen maar lees wel elke week je nieuwsbrief en maak af en toe wat. Dank voor je recepten en ik ben blij met je weekmenu. Dit geeft houvast en we eten ook eens iets anders dan anders. Verder heb ik in mijn leven nooit kunnen bakken, alles zakte in elkaar en werd niet lekker. Je hebt me aangespoord toch weer eens een poging te wagen en ja hoor het gaat goed. Veel tijd heb ik niet, maar ik probeer toch de bakkunst eens meester te worden.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl