HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Core trainingen voor gevorderden

Geplaatst op 02/02/2018 door eatrunlove

Zoals jullie weten ben ik altijd in om nieuwe dingen te proberen die ook nog eens uitdagend zijn. Met mijn OneFit abonnement is het super makkelijk om naast mijn standaard CrossFit en Yoga routine ook nieuwe dingen uit te proberen. Laatste stuitte ik op de les “More than Core” bij Studio Anna Mora. De naam deed mij vermoeden dat dit wel eens een pittige les kon worden, maar daar deins ik niet voor terug. Benieuwd wat dit inhoudt en zie je zo’n uitdagende les ook wel zitten? Lees dan snel verder!

More Than Core

Op de website staat dat More Than Core een combinatie is van Pilates en de movement cultuur van Ido Portal. Ik moet bekennen dat ik nog nooit van hem heb gehoord, maar er gaat er een wereld voor mij open als ik wat meer informatie over hem opzoek. De les begint met een aantal stretches waarbij je leert hoe je om moet gaan met je core en mobiliteit van de ruggengraat. Daarna komen er wat pittiger oefeningen om de hoek te kijken om de core verder op te warmen. De les wordt afgesloten met uitdagende grond oefeningen of oefeningen met de TRX. Lerares Annemieke geeft hier elke les een andere invulling aan. Wanneer ik de les volg, gaan we aan de slag met de TRX.

Lees verder op www.eatrunlove.nl