HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

MIND: ALL BY MYSELF

Geplaatst op 17/02/2018 door boostyourhealth

Wat denk jij als je hoort dat iemand alleen op reis gaat? Denk je dan: “Wauw, ik wou dat ik dat kon.” Of: “Nee, alleen zijn, dat is niks voor mij. Veel te saai.” Als je voor dat laatste kiest ben je dan wel echt eerlijk tegen jezelf? Of ben je bang dat mensen dat maar raar zullen vinden?

Je raadt het misschien al, komend weekend ga ik voor het eerst alleen op vakantie. Niet naar Thailand, niet naar Indonesië, nee naar het mooie Vlieland. Vier dagen helemaal alleen met mijzelf. Ik ben hier in december nog geweest en kom hier al sinds mijn vierde, maar alleen is toch anders. Ik heb ongeveer al bedacht wat ik wil gaan doen, namelijk: hardlopen op het strand, wandelen, misschien studeren. Maar ik heb expres niet alles al volgepland. Ik wil namelijk voelen hoe het is om alleen te zijn op een plek waar je niemand kent, op een plek waar je niet elk restaurant kent en op een plek dat niet je thuis is. En om ook echt de tijd te hebben om dit te voelen.

Ik wil mijzelf tot het maximale uitdagen, hierdoor wil ik ook alleen in een restaurant zitten bijvoorbeeld. Koffie drinken, lunchen en ja ook dineren. Als ik eerlijk ben, kijk ik hier het meeste tegen op. Bang dat andere gasten over mij gaan praten, bang voor blikken vol medelijden van de obers, bang dat ik niet verder kom dan een voorgerecht, bang dat ik de hele tijd op mijn mobiel ga zitten kijken, maar vooral bang dat ik het niet leuk heb met mijzelf.

lees verder:

https://www.boostyourhealth.nl