HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Niet goed geslapen? Met deze tips overleef jij vandaag wel

Geplaatst op 04/02/2018 door happyinshape

Hoe hemels het moment dat je hoofd het kussen aanraakt kan zijn, soms wil het in slaap komen gewoon écht niet lukken. En dan helpt het nadenken over dát je niet in slaap komt ook niet echt mee. Grote kans dat je 's ochtends supermoe wakker wordt. Hieronder vier tips waardoor jij overdag wat meer energie hebt.

1/ Eet vaak kleine porties gedurende de dag
Als je de nacht ervoor niet goed geslapen hebt, is een uitgebreide lunch geen aanrader. Een grote lunch zorgt ervoor dat je lichaam harder moet werken om het voedsel weer af te breken. Kies dus voor minder grote porties die je frequenter op de dag eet.

2/ Koude douche
's Ochtends een koude douche, daar zit niemand op te wachten. Toch is het voor de nachtbrakers onder ons, dé oplossing om nieuwe energie te creëren. Zestig seconden een koude douche zorgt ervoor dat je adrenaline stimuleert. Dit wakkert je zenuwstelsel weer aan, waardoor je de dag weer aan kan. Dat zijn die 60 koude secondes toch wel waard?

lees verder:

https://happyinshape.nl