HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Wafels met kip en bosui Asian style

Geplaatst op 06/02/2018 door UitPaulinesKeuken

Vandaag een Aziatische variant met een sticky sausje om de kip! Jullie weten denk wel dat ik daar helemaal gek op ben. De lijst met ingrediënten lijkt enorm. Dat heb je helaas een beetje met die Aziatische recepten. Die bestaan uit veel componenten en verse frisse ingrediënten. En je hebt ook wat ingrediënten nodig om zelf je wafelbeslag te maken. Niet afhaken hoor. Want het is niet moeilijk, de ingrediënten gooi je letterlijk bij elkaar. Geen uren hak- en snijwerk en ook nog eens heel leuk om te maken.

En wat als je nou geen wafelijzer hebt? Dan kun je heel lekker de kip en frisse salade maken en een hartige pannenkoek bakken. Dat is natuurlijk niet hetzelfde, maar ook lekker! Gebruik dan wel ander beslag bijvoorbeeld: beslag voor hartige pannenkoeken. En meng daar dan de bosuitjes en andere ingrediënten die je door het wafelbeslag mengt doorheen. Of je koopt net als ik een zo’n leuk wafelijzer, kun je mooi deze wafels met kip ook maken!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl