HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 48 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 10/02/2018 door mindyourfeed

Ik kondigde het afgelopen week al aan… de eindsprint naar de verhuizing is nu écht ingezet. Nog 2 weken – en een week voorjaarsvakantie – en dan is het zo ver. Niet te bevatten ergens, maar als ik om me heen kijk naar alle dozen die in de kamer staan, gaat het echt gebeuren! Na ruim 9 jaar verlaten we onze plek om een paar honderd meter verderop opnieuw te beginnen. En daar heb ik heel veel zin in! Ik kijk er zo naar uit om in mijn nieuwe keuken aan de slag te gaan…!! Nog heel even wachten, nog de laatste loodjes en dan is het zover. Tot die tijd is het wel iets rustiger op de blog, maar een weekmenu zet ik zeker elke keer weer klaar! Schrijf gerust mee en laat je inspireren!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl