HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

7 redenen waarom zwemles gewoon KUT is

Geplaatst op 10/02/2019 door love2bemama

Maar goed: we zitten er, we zijn er, ten midden van de overige ouders. Die allemaal net zo vrolijk (lees: verveeld) kijken als ons, werken op de laptop of proberen te socializen met andere zwemlesouders. Hopend dat er ooit een dag gaat komen dat snel de dag komt dat zijn of haar kind met het A-, B- en C-diploma op zak het pand kan verlaten, om NOOIT meer terug te hoeven keren.

Antipathie voor zwemles

Wat is het toch? Hetgeen wat zwemles (voor het overgrote deel) van de ouders, zo hatelijk maakt? Als de kinderen het maar naar hun zin hebben… toch? Daarvoor staan we namelijk ook met ‘liefde’ in de pisregen naast het voetbalveld op zaterdagochtend om 08:00 in de ochtend.

Ik kan zomaar een paar voorbeelden noemen waar, in ieder geval mijn, antipathie vandaan komt en waarom ik liever thuis spruiten sta te koken voor een ontevreden publiek, dan dat ik in het zwembad zit voor de wekelijkse zwemklasjes. Lees en huiver!

Lees verder op www.love2bemama.com