HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

De hele wereld mag het weten...

Geplaatst op 18/02/2019 door eatrunlove


Hoe voel je je? 

Ik voel me dus top. Ik heb me ook geen moment ziek, zwak of misselijk gevoeld. Een zwangerschapstest wees uit dat ik zwanger was, maar verder heb ik echt niets gevoeld. Van ongeveer week 8 t/m 12 had ik wel last van duizeligheid, vooral met sporten. Burpees en andere high intensity oefeningen gingen me niet zo makkelijk af. Ook ben ik met vlagen best wel moe, maar ik mag in mijn handjes knijpen. Hopelijk blijft dit de rest van zwangerschap zo!

Wat vond je vriend ervan?

Deze vraag heb ik echt meerdere malen gehad, en vind ik zo’n rare vraag… Ik ben al ruim 10 jaar samen met mijn vriend, natuurlijk vindt hij het leuk. Maar blijkbaar is dit helemaal niet zo gewoon en is het een normale vraag om te stellen. Nou ik kan je vertellen dat ik het een rare vraag vind.

Weet je al of het een jongen of een meisje wordt? 

Nope, dat weten we nog niet. We willen het wel graag weten, maar wachten tot de 20 weken echo. Of ik een gevoel heb? Nee, eigenlijk niet. Ik heb echt geen idee en er is 50% kans toch? Jullie zullen ongetwijfeld ergens voorbij zien komen of het een jongen of een meisje wordt, maar net als het vertellen van mijn zwangerschap, zal ik eerst al mijn naasten op de hoogte brengen.

Lees verder op www.eatrunlove.nl