HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Dit is hoe mijn foodblog carrière begon + hiermee maak ik mijn foto’s en video’s!

Geplaatst op 17/02/2020 door beaufood

Ik begon met het publiceren van mijn recepten voor vrienden en familie op een simpele Blogspot website. Zónder foto’s, haha.. Want tja, het was toch puur voor vrienden. Maar.. toen kwamen er ineens ook andere bezoekers en was het toch wel handig om een foto bij het gerecht te plaatsen. Het werden snel geschoten foto’s met mijn iPhone die op zijn zachts gezegd súpersaai waren, maar wel een idee van het gerecht gaven. Dat kon natuurlijk beter. Ik koos een ondergrond (een wit geschilderd appelkistje) en deed iets beter mijn best om alles op smakelijke manier te presenteren. Ondanks dat mijn telefoon prima foto’s maakte – oké voor die tijd dan ;) – begon ik toch te verlangen naar een camera die mooiere en scherpere beelden maakte.

Van Iphone foto’s naar professionele fotografie

En daar was mijn allereerste camera! De Canon G7X, die ik kreeg als cadeau voor mijn verjaardag van mijn liefste vriendinnen. Wat een topding was dat. Of beter gezegd is, want ik heb hem nog steeds. Het is een super fijne compact camera met alle functies in huis die ik als amateurfotograaf nodig had én ook nog eens voor een mooie prijs. Ik wist op dat moment überhaupt nog niet dat je met bloggen geld kon verdienen, dus ik vond het zonde om geld te spenderen aan een dure spiegelreflex voor enkel foto’s van mijn gerechten. Ik kookte en blogde ondertussen vrolijk door, bouwde mijn Blogspot website om naar een professionele WordPress site en de bezoekersaantallen bleven maar stijgen.

Lees verder op www.beaufood.nl