HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Goed bedoeld advies of negatief commentaar?

Geplaatst op 01/02/2020 door love2bemama


De ander weet het altijd beter

In de ogen van een ander doet iedereen het altijd ‘verkeerd’. We weten dat het zo is en er is geen ontkomen meer aan. In 2019 was het al een grote hype om overal commentaar op te hebben. En 2020 gaat daar zeker geen verandering in brengen. We zijn allemaal zo bezig met sociale controle, gezonde voeding en wat het beste is voor ons kind. Dat we daarnaast plezier wel eens vergeten. 

Geef jij een potje?

Wat we ook vergeten is dat wij vroeger ook zijn opgegroeid met potjes, geen biologisch voedsel en de loopstoeltjes. Maar wie tegenwoordig alleen al het woord potjes, of loopstoeltje uitspreekt kan van menig mens kritiek verwachten. En zo stond ik dan in de supermarkt potjes uit te zoeken. Ik schaamde me en had het gevoel dat iedereen mij een slechte moeder vond. Ik heb het geprobeerd hoor, maar alles wat ik zelf aan groente maakte vond Fayn niet lekker. En wat ik belangrijker vind, is dat mijn kind groente binnen krijgt. Dan maar uit een potje.

Lees verder op www.love2bemama.com