HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Ruby Rose | Dé wijn- en eetbar van Utrecht

Geplaatst op 03/02/2020 door beaufood

Het ontbreekt Utrecht echt aan plekken waar je lekker opgedoft naartoe kunt met je vriendinnen of lover voor een avondje borrelen en daarom vind ik Ruby Rose een enorme aanwinst voor de stad.  Sterker nog, overdressed zul je je niet snel voelen in dit interieur ;) Kroonluchters, chique bloemenprinten en heel veel marmer it is! Het midden van de zaak wordt gedomineerd door een prachtige 14 meter langer bar met daarboven een hemel van bloemen. Een kleine knipoog naar het verleden, want ooit was dit pand een bloemenzaak. Súper tof dat ze dit op deze manier laten terugkomen.

Oké, voor het interieur dus een dikke tien, maar hoe zit het met het eten? Ik kom regelmatig in restaurants waar het interieur geweldig is, maar de gerechten daarentegen mwahhh. Je verwachtingen schieten immers toch een niveautje omhoog als er zoveel aandacht is besteed aan de ambiance. Ik bestelde een hele hoop gerechten van de kaart maar ik moet zeker nog zeker twee keer terug om de rest te proberen (de keuze is reuze met zo’n 40 gerechtjes), maar dat doe ik met alle liefde want het was HEERLIJK. De gerechten zijn to share, hebben een originele touch en kloppen helemaal van smaak. Met de wijnkaart zit het (natuuuurlijk) ook helemaal goed. Van betaalbare wijnen voor als de flessen niet zijn aan te slepen, tot aan meer bijzondere exemplaren om met zijn tweeën ontspannen van te genieten.

Lees verder op www.beaufood.nl