HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Een echte musthave voor mama’s: een smart horloge met activity tracker

Geplaatst op 07/02/2021 door love2bemama

Nu de sportscholen helaas weer gesloten en veel andere sporten ook niet meer door kunnen gaan door corona, kan in beweging blijven voor sommige een grotere uitdaging worden. Meestal zit je veel tijdens je werk en kom je bij thuiswerken al helemaal niet veel de deur niet meer uit. Toch wil je als moeder fit blijven voor je kinderen en het goede voorbeeld geven. Daarom is de aanschaf van een smart horloge de ideale ondersteuning die je nodig hebt om toch gemotiveerd en voldoende te blijven bewegen. De Garmin Smartwatch biedt je vele mogelijkheden.

Garmin smartwatch

Smart dameshorloges zijn er in verschillende soorten en maten en bevatten verschillende functies. Merken waaronder Michael Kors, Fossil en Garmin bieden smart horloges aan die passen bij elke gelegenheid. Als je van strakke maar toch vrouwelijke horloges houdt, kijk dan eens daar de Garmin horloges; de Garmin Smartwatch. Garmin heeft verschillende smartwatch lijnen zoals de Garmin Vivomove, Garmin Vivoactive, Garmin Fenix en de Garmin Instinct. Houd je van meer glimmende en goud-of rosé kleurige horloges? Dan zul je jouw perfecte smartwatch vinden in de collectie van Michael Kors. 

Lees verder op www.love2bemama.com