HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Het leukste sneeuwspeelgoed voor optimaal sneeuwpret

Geplaatst op 10/02/2021 door love2bemama

Yes, yes. Het lijkt erop dat die winter er nu echt EINDELIJK weer gaat komen. En hoe welkom is een pak sneeuw in deze grijze en sombere coronatijd? Wat fijn voor de kinderen en fijn voor ons als volwassenen. Ook al houd je niet van sneeuw, ik weet zeker dat ook jij ervan gaat genieten. Als je kinderen genieten, geniet jij sowieso. In deze blog geef ik nog wat super leuke tips voor sneeuwspeelgoed wat de sneeuwpret nog leuker gaat maken!

Heb jij de sneeuwvoorbereidingen al getroffen? Heb je gedacht aan snowbootsskipak, mutsen, handschoenen en… schaatsen? Want stel je voor; kan er eindelijk geschaatst worden vis jij achter het net of zijn de prijzen van de schaatsen torenhoog. 

Sneeuwspeelgoed: de leukste tips!

De komende sneeuwdagen kunnen de kinderen dus heerlijk naar buiten. Wil jij de sneeuwpret nog leuker voor ze maken? Dan is dit sneeuwspeelgoed een aanrader om last minute nog aan te schaffen.

Lees verder op www.love2bemama.com