HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Krijg weer grip op je werk: 5x Timemanagement tips voor moeders

Geplaatst op 20/02/2021 door love2bemama

Timemanagement tips voor moeders: wanneer je een baby hebt of thuiswerkt met kinderen die ook nog eens thuisonderwijs volgen door corona, kun je je afvragen hoe je de grip weer terugkrijgen op je werk. Vooral na een zwangerschapsverlof of afwisselende periodes met thuisonderwijs kan het lastig zijn om de draad weer op te pakken. Naast je werk heb je ook nog de zorg hebt voor een of meer jonge kinderen die je ook veel aandacht wil geven. Prioriteiten stellen is ten eerste het belangrijkste waar je mee zou kunnen beginnen. Wil je nog meer time management tips weten? Lees dan gauw verder! 

timemanagement tips: Creeer rust in huis 

Voor meer ruimte in je hoofd en een rustiger gevoel kun je het beste beginnen met het huis altijd netjes en schoon proberen te houden. Het is wetenschappelijk bewezen je een boost kan geven aan je energie en productiviteit door het leven en werken in een nette omgeving. Natuurlijk hoef je niet dagelijks je huis schoon te maken maar het helpt al door zo weinig mogelijk rommel te maken. Hierdoor kan schoonmaken of opruimen veel sneller gaan. 

Lees verder op www.love2bemama.com