HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Maak jouw (ontbijt)taartje met Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial

Geplaatst op 22/02/2021 door boostyourhealth

Waar denk je aan bij aardbeien en framboos, de naderende lente, een zoete geur om heerlijke recepten te maken. En wat is er nu leuker dan met Valentijnsdag genieten van een heerlijk (ontbijt)taartje met deze heerlijke nieuwe Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial? Wij hebben je alvast op weg geholpen en delen het heerlijke recept met jou! Lees je mee?

Hoe het allemaal begon

Bijna 40 jaar geleden startte de oprichter van de Belvoir Farm met het maken van heerlijke siropen en frisdranken. Het begon allemaal met de zelfgemaakte Elderflower siroop, hij plukte de vlierbloesem vers uit eigen tuin en mixte dit met fruit dat op de boerderij werd geteeld.Tegenwoordig is Belvoir echter veel meer dan alleen de smaak Elderflower. Op de Belvoir Farm, op het platteland van Leicestershire in Engeland, mengen de experts een overvloed aan bloemen, vruchten en specerijen tot een verleidelijke reeks siropen en frisdranken in uiteenlopende smaken.

Lees verder op www.BoostYourhealth.nl