HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

5 x Buikolie getest tijdens mijn zwangerschap

Geplaatst op 01/02/2022 door boostyourhealth

Nooit op zoek gehoeven naar buikolie, maar toen ongeveer 12 weken zwanger was begon mijn huid bij buik en borsten toch behoorlijk te jeuken. Er is op zich genoeg groeiruimte in mijn huid door vroeger gewichtsverlies dus heel erg bang voor striae ben ik niet, maar ik merkte wel dat mijn huid kriebelde en “werkte”. Om deze reden wilde ik toch gaan smeren met een fijne olie. Er ging een hele wereld voor mij open want er is zo onwijs veel keuze. Van huismerk tot duurdere producten. Aangezien ik al weken heel trouw 2 x per dag mijn buik, borsten en nu ook mijn heupen en bovenbenen insmeer heb ik al heel veel producten mogen proberen. Mijn favorieten zet ik voor jullie op een rij. Lees je mee?

1 Kruidvat Mama Care Olie € 2.99 100 ml

Het zal je misschien verbazen, maar deze olie is dus mijn favoriet. Zo zie je dat goedkoop niet per definitie het “minst fijn” is. Het prettige aan deze olie vind ik de smeerbaarheid en het feit dat hij na het aanbrengen niet vettig blijft op de huid waardoor je lekker snel je kleding kunt aantrekken. Voor mij ook een grote pluspunt; hij heeft een aangename milde geur die niet overheersend is. Al met al een prima simpele olie zonder poespas, die zijn werk goed doet; en dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl