HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Babyshower organiseren: hoe doe ik dat?

Geplaatst op 05/02/2022 door love2bemama

Het is voor mij alweer de 4de keer dat ik voor een vriendin een babyshower organiseer. Het geven van een babyshower is overgewaaid uit onder andere Amerika. De mom-to-be wordt helemaal in het zonnetje gezet. In Nederland draait een babyshower vooral om een gezellig samenzijn. Vrouwen, vriendinnen, moeders, buurvrouwen, zussen, nichtjes en collega’s zijn gezellig onder elkaar. Praten over baby’s, bevallen, spelletjes doen en cadeautjes geven.

Gastblogger Wendy organiseerde een babyshower voor haar hoogzwangere zusje Kim. Haar tips en ervaringen met het organiseren van een babyshower kun je in deze blog lezen.

Babyshower organiseren blog

Waar veel babyshowers vaak als een surprise-party gehouden worden (en dus de mom-to-be van niets weet) organiseerde ik dit keer een babyshower waarbij de mom-to-be, in dit geval mijn zusje, de datum gewoon wist. Het is voor een (hoog)zwangere vaak fijner om je een beetje op zo’n dag in te kunnen stellen. Wat er op het programma stond bleef natuurlijk wél een verrassing!

Lees verder op www.love2bemama.com