HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Dit anti-age supplement van Primine breng je in via je wang

Geplaatst op 24/02/2022 door boostyourhealth

We zijn inmiddels op de hoogte dat collageen heel veel voor onze huid kan betekenen, maar dat dit ook als supplement via je wang ingebracht kon worden wist ik niet. Ik ben altijd dol op nieuwe technieken en gadgets op het gebied van gezondheid, beauty en lifestyle. Dat is meteen de reden waarom ik unieke supplement ook moest proberen. Ik ga natuurlijk nog niet alles verklappen, maar dat het werkt is zeker. Mijn huid ziet er stralender uit en ik deel alle inzichten met jullie! Bovendien mogen wij ook een maandverpakking onder jullie verloten, hoe tof is dat? Lees gauw verder!

Smelt in je mond

Wat zit er nu precies in de smeltbare blaadjes van SVH SmartFilm? Natuurlijk bevat het collageen en dit heeft een huidverstevigende werking en helpt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Daarnaast zit er vitamine C in welke bijdraagt aan huidverjonging en bescherming bied tegen schadelijke factoren zoals UV-straling. Vervolgens bevat het Elastine, welke ervoor zorgt dat de huid zijn elasticiteit behoud en zorg voor een goede basis van de huidconditie samen met het collageen. Als laatste bevat het ook nog Hyaluronzuur, welke bijdraagt aan de hydratatie van de huid en ervoor zorgt dat de andere ingrediënten beter opgenomen worden. De antibacteriële eigenschappen zorgen dat Hyaluronzuur de wondgenezing bevordert.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl