HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

5 beautytrends van 2023!

Geplaatst op 16/02/2023 door BedRock

De kop is eraf, 2023 is nu officieel begonnen en bij een nieuw jaar horen ook nieuwe trends. Welke makeup goodies of skincare producten zijn absolute musts voor 2023? Wij hebben de beautytrends op een rijtje gezet en nemen je mee op deze beauty trend tour van 2023.

Pak er gezellig een theetje of wijntje bij en check of jij al helemaal on-trendbent! Dit zijn de beautytrends du moment!

Glitters als een van de beautytrends!

Haal je innerlijke gemma glitter maar tevoorschijn, want dit jaar zullen de glitters je om de oren vliegen. Body shimmers, glitter oogschaduw, shiny lipgloss en een sparkly highlighter zien we nu al veel verschijnen op de catwalks en straks dus ook in ons dagelijks straatbeeld! Wij vinden dit superleuk en hebben de mooiste duurzame natuurlijke glitter make-up producten voor je gevonden bij Nourished! Deze webshop heeft alles en dat op één plek, waardoor je niet meer het halve internet hoeft af te speuren voor mooie natuurlijke make-up producten.

Lees verder op www.BedRock.nl