HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

5 waarheden moederschap: dit heb ik geleerd!

Geplaatst op 07/02/2023 door love2bemama

Het moederschap kan een van de meest lonende en bevredigende ervaringen zijn die een vrouw kan hebben, maar het is ook gevuld met momenten van uitdaging, strijd en zelfs pijn. Hoe goed je ook bent voorbereid op het moederschap, er zullen altijd dingen zijn die moeilijk onder ogen te zien zijn. Hier 5 waarheden over het moederschap die ik heb geleerd over moeder zijn tijdens mijn eigen reis.

5 waarheden moederschap: Je kan niet alles doen

Het lijkt misschien alsof er een eindeloze lijst is met dingen die je als ouder kunt doen. Van boodschappen doen en de was doen tot speelafspraken en doktersafspraken – en het kan gemakkelijk overweldigend worden. Het is belangrijk om te onthouden dat je niet alles tegelijk kunt doen en dat je niet elke taak alleen op je hoeft te nemen.

Je zult fouten maken

Het maakt niet uit hoeveel onderzoek je doet of boeken die je leest, niemand is perfect als het om ouderschap gaat. We maken onderweg allemaal fouten en dat is oké! De sleutel is om van die fouten te leren, zodat we als ouders kunnen groeien en onze kinderen de liefde en begeleiding kunnen blijven geven die ze nodig hebben.

Lees verder op www.love2bemama.com