HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Goede voornemens: Voorkom deze 8 meestgemaakte fouten!

Geplaatst op 08/02/2023 door fitnl

Het nieuwe jaar is net aangebroken, oftewel weer tijd voor goede voornemens. Helaas zal 80 tot wel 90 procent hun doelen niet halen. Een belangrijke reden hiervoor is het ontbreken van een duidelijk plan.

In dit artikel help ik je daar graag bij. Ik doe dit aan de hand van de 8 meest gemaakte fouten die wij terugzien bij de mensen die we hebben gecoacht en die voorbijkomen in de wetenschappelijke literatuur. Daarnaast geef ik uiteraard bij elke fout een handige tip om te voorkomen dat je in de bijbehorende valkuil trapt. Welke herken jij bij jezelf?

Ik wil je van tevoren waarschuwen. De tips hebben een hoog opendeurgehalte en komen soms wat schools over. Je zult dan ook vaak denken ‘ja Jeroen dat is allemaal super logisch en dit hebben jullie al zó vaak benoemd…’

Dat klopt helemaal, maar toch zie ik mensen nog te vaak vallen voor snelle diëten of andere methodes die niet werken. En maar al te vaak verliezen we ons in details en vergeten we het grote plaatje. Vandaar dat we deze tips niet vaak genoeg kunnen blijven herhalen.

Wil je de strekking van dit artikel graag in audioformat? Beluister dan hier de podcast over goede voornemens met coaches Jeroen en Erik.

Lees verder op www.fit.nl